W sobotę 02.04.22 młodzież naszej szkoły brała udział w Konkursie Regionalnym Potraw i Wypieków na Zapusty i Wielkanoc w Zebrzydowicach.
Młodzi żywieniowcy i kucharze wrócili ze wspaniałą nagrodą, dyplomem za stół wielkanocny, jego estetykę i smak potraw.
Stół i potrawy przygotowywali uczniowie klasy 3 ksg Wiktoria Konieczny, 2thż Karolina Gwizdała i Kornelia Cyganek i 1 tż Artur Nowak, Zofia Wasiak, Konrad Wawrzyczek.
Pomagali również Natalia Łabudek, Wiktoria Czekan, Laura Kacyrz, Oliwier Rucki, Oliwia Nowak, Julia Sudomir. Etykiety potraw przygotowały klasa 1 tf i 1fh.
Dziękujemy za zaangażowanie i gratulujemy sukcesu.
Opiekun uczniów: Bożena Pieszka