W sobotę 02.04.22 młodzież naszej szkoły brała udział w Konkursie Regionalnym Potraw i Wypieków na Zapusty i Wielkanoc w Zebrzydowicach.

Młodzi żywieniowcy i kucharze wrócili ze wspaniałą nagrodą, dyplomem za stół wielkanocny, jego estetykę i smak potraw.

Stół i potrawy przygotowywali uczniowie klasy 3 ksg Wiktoria Konieczny, 2thż Karolina Gwizdała i Kornelia Cyganek i 1 tż Artur Nowak, Zofia Wasiak, Konrad Wawrzyczek.

Pomagali również Natalia Łabudek, Wiktoria Czekan, Laura Kacyrz, Oliwier Rucki, Oliwia Nowak, Julia Sudomir. Etykiety potraw przygotowały klasa 1 tf i 1fh.

Dziękujemy za zaangażowanie i gratulujemy sukcesu.

Opiekun uczniów: Bożena Pieszka