Gastronomiczne przygotowania do Świąt Wielkiej Nocy w toku… 

W tym duchu 11 kwietnia br. W Zespole Szkół Ekonomiczno – Gastronomicznych odbył się wielkanocny konkurs dekorowania wyrobów cukierniczych „Baby, babki, mazurki…”. W konkursie wzięli udział uczniowie klas gastronomicznych. Cieszy nas liczny udział uczniów w cukierniczych zmaganiach oraz pomysłowość w tworzeniu własnych wypieków. 

W wyniku głosowania nauczycieli i uczniów zostały nagrodzone prace uczniów: 

I miejsce – Wiktoria Boruta, kl. 1 cks 

II miejce – Agata Pilch, kl. 1 cks 

III miejsce – Wiktoria Pieter, kl. 1 ksc 

Ponadto juzy zawodowe przyznało nagrody za szczególne wyczucie dekoracji. Wyróżnienie otrzymali: 

 

Karolina Gwizdała i  Mateusz Sobczak z kl. 2thż oraz Kamila Konieczny z kl. 1ka 

Wszystkim uczestnikom i uczniom nagrodzonym serdecznie gratulujemy!!! 

 

 organizator konkursu i opiekun uczniów: Dorota Przyłęcka

 

 

 

AP